-0.9 C
Pristina
Friday, January 27, 2023
- Advertisement -spot_img

RUBRIKA

Analiza

Në anën e kujt është BE-ja në veri të Kosovës?

Duke insistuar se „asnjë veprim nuk do të ndërmerret në veri që është kundër vullnetit të popullatës lokale atje“, zyrtarët e BE-së janë duke...

Krizat në një krizë

Shumë herë mundësia ynë për të menduar gjat krizave është shumë e dobët. Në atmosferë të tendosur dhe kritike gjuha e vetme të cilën...

Sa është ekonomike puna e gruas?

Ka patur një rritje të konsiderueshme në një numër vendesh me mundësi pune për gratë e të gjitha niveleve të kualifikimit dhe përgjegjësisë. Në...

Korrektësia dhe gënjeshtra

Është kjo një fjalë dhe një vepër për të cilën kanë nevojë të gjithë muslimanët, ashtu që të jenë të suksesshëm në këtë botë...

Përtej kafeneve …

Lartësia e maleve dhe e kodrinave i ka shërbyer gjithmonë njeriut si pikë vrojtimi dhe orientimi. Dhe pikërisht ndoshta ajo kënaqësi e të parit...

Përtacia, fatkeqësi bashkëkohore

Falënderimi i qoftë Allahut, paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi Muhamedin salallahu alejhi ue selem. Përtacia është një virus mbytës dhe sëmundje shkatërruese,...

PSE KAQ SHUMË VËMENDJE HOMOSEKSUALËVE

Dr. Shefqet KRASNIQI Shqipëria amë këtë vit feston njëqind vjetorin e pavarësisë. Ishte rrugë e gjatë dhe përplot sakrifica, por, me gjithë pjesët e...

Çfarë do t’i them Atij?

Kjo ngjarje ka ndodhur në njërin nga vendet arabe, ku jetonin tre djelmosha, që ishin duke e kaluar rininë e tyre kot, në humbje...

Islami dhe bota bashkëkohore

Janë mbi dyzet e dy shtete muslimane në botën e sotme, të shtrira në tri kontinenete: Azinë, Afrikën dhe Evropën. I tërë nënkontinenti i...

Shitja lirë dhe veresi – Nexhmedin Spahiu

Qeveria e Kosovës jo vetëm që po i shet interesat e Kosovës lirë, por edhe po i jep veresi Para ca ditësh isha në...

Të fundit