27.8 C
Pristina
Wednesday, September 15, 2021
- Advertisement -spot_img

AUTHOR NAME

Koha I

3363 POSTIME
0 KOMENTET

Sektori privat ndihmohet me nëntë milionë euro

Vetëm 22 milionë euro deri më tani ka shpërndarë Ministria e Financave për sektorin privat nga fondi 222 milionë eurosh, fond ky në kuadër...

TANI E GJETA RRUGËN – Një histori e bukur

TANI E GJETA RRUGËNMe emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, MëshirëplotitFalënderimet qofshin vetëm për Allahun. Paqja dhe shpëtimet qofshin mbi të dërguarin Muhamed, mbi familjen...

Si të jemi të kënaqur me Allahun dhe si të fitojmë kënaqësinë e Allahut – Hoxhë Bekir Halimi

Ky ajet është i përmendur katër herë në Kuran. Dhe çdo herë që e lexoja ndalesha në to, meditoja në çast dhe e përsëritja...

Latest news