21.3 C
Pristina
Saturday, July 13, 2024

Allahu është afër për atë që lutet┇Hoxhë Bekir Halimi┇5┇

Më të lexuarat

Allahu është afër për atë që lutet┇Hoxhë Bekir Halimi┇5┇

Më këshillo në Ramazan
– Çdo ditë para Iftarit me këshilla të ndryshme.

Projekti u realizua nga stafi i Audionurit në bashkëpunim me hoxhën e nderuar Bekir Halimi.

© Ndalohet rreptësisht çdo ndërhyrje në videot e Audionur, qoftë shkëputje, montim, përpunim i caktuar, apo shkarkim në kanale tjera, pa lejen paraprake të Audionurit dhe të stafit përgjegjës.

Shpërndajeni …

Burimi

- Advertisement -spot_img

Më tepër

Të fundit