Zhveshja e Femrave – Një këshillë nga Hoxha!

0
72

Zhveshja e Femrave – Një këshillë nga Hoxha!

 

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë islame, pyetja e radhës e cila i parashtrohet hoxhës së nderuar Fatmir Zaimi thotë: Zhveshja e Femrave – Një këshillë nga Hoxha!?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: