Zgjedhja e Trumpit si president e dha kundër efektin e parë

0
808

Zgjedhja e Trumpit si president e dha kundër efektin e parë: sapo është formua një aleance midis disa organizatave muslimane dhe hebreje për të mbrojtur të drejtat dhe lirite e minoriteteve fetare në Amerikë kundër pokitikave fashiste që pritet t’i ndermarre Trumpi sapo të vere kembe në zyren ovale.

Observatori Kombëtar Kundër Islamofobisë