Zbardhet Greqia, bora mbulon këtë vend edhe pse plazhet ende i ka të mbushura me turistë

0
82

Qytetarët e Greqisë mbetën të habitur, kur në mëngjesin e të mërkurës panë se vendin e tyre e kishte mbuluar bota.

Megjithatë, rënia e borës në këtë kohë në këtë vend nuk është e pazakontë, por këtë vit pretendojnë se ka rënë me herët dhe atë në shtator, kur plazhet e tyre vazhdojnë të jenë të mbushura me turistë.

Bora kë rënë në zonat malore, ndërsa pjesët tjera të Greqisë vazhdojnë të mbretërojnë temperaturat e larta. Shumë prej qytetarëve të këtij vendi janë ende duke i shijuar pushimet verore, dhe shumica prej tyre po kënaqen në rrezet e diellit të plazheve të bukura. /tg