Sunday, August 25, 2019
Shtëpia Headline Zaev e përshëndet marrëveshjen për ndalimin e protestave të shqiptarëve në Butel

Zaev e përshëndet marrëveshjen për ndalimin e protestave të shqiptarëve në Butel

0
48

Zoran Zaev, nëpërmjet një statusi në profilin e tij në Facebook e ka përshëndetur vendimin e protestuesve shqiptar për tërheqjen nga protestat në Komunën e Butelit.“Vlen të përshëndetet vendimi i matur i bashkëqytetarëve shqiptar që të tërhiqen nga protestat, veçmas për t’u përshëndetur është arsyeja – festa fetare e ortodoksëve. Respekt për qetësinë e gjithë përfaqësuesve të MPB-së dhe ministrit Oliver Spasovski”, shkruan lideri i LSDM-së, Zaev, në profilin e tij zyrtar.

Zoran Zaev

Вреди да се поздрави мудрата одлука од сограѓаните Албанци да се повлечат од протестите, а посебно за поздравување е причината – христијанскиот празник Задушница. Респект за присебноста на сите припадници на МВР и министерот Оливер Спасовски.

2,355
153
96