Vritet punëtori i shpëtimit që nxorri të gjallë disa fëmijë nga rrënojat në Siri

0
135
Syrian White helmet volunteer Abu Kifah and his colleagues were able rescue a 30-day-old baby from under the rubble in the city of Idlib on Thursday. After recovering the baby girl, Abu Kifah burst into tears and held her tight to his chest while he got into an ambulance and took her to one of the makeshift hospitals in Idlib. The tiny baby girl wailed after she suffered cuts and bruises to her face but survived being crushed under rubble / A Syrian rescue worker has been filmed breaking down in tears as he heroically pulled a 30-day-old baby girl from the rubble of a bombed building, in the city of Idlib on Thursday.

Një punonjës shpëtimi që nxorri nga rrënojat një fëmijë të gjallë në vitin e kaluar, është qëlluar për vdekje sot në Siri.

22-vjeçari derdhi lot kur ia doli të nxirrte fëmijën e gjallë nga rrënojat.

Lajmin e kobshëm për vdekjen e tij e ka konfirmuar miku i tij i ngushtë Ebu, i cili ka shtuar se ‘heroi ishte mes 7 vullnetarëve kur është qëlluar për vdekje’.

Një zëdhënës i grupit vullnetar, Helmetat e Bardha, tha se ai u qëllua nga një sulmues i paidentifikuar, që në orët e mëngjesit sulmoi zyrën e grupit në Sarmin.

Trupat e shtatë vullnetarëve të vrarë në mëngjesin e sotëm janë varrosur nga familjarët dhe miqtë./Mesazhi/