Vritet polici i sheriatit Shejh Fehd El-Hudayr

0
618

Këtë mëngjes, Shejh Fehd El-Hudayr, kryetar i Komitetit për Pajtim dhe Vullnet të Mirë (Sheriati Policor), u vra në qytetin Habra në rrethin e Kasimit.

Ky lloj krimi është precedent në Arabinë Saudite, kjo ndodhi për herë të parë që kur u themelua mbretëria.

Policia saudite po heton rastin dhe sipas informacioneve të para dhe të pakonfirmuara, në gjoksin ai u qëllua në gjoks me dy të shtëna. Disa media saudite, duke iu referuar burimeve të afërta me familjen, raportuan se Shejhu nuk mbeti i vdekur, por se ai vdiq nga pasojat e plagosjes së rëndë.

Në vendin e krimit, u bë një zjarr për të fshehur gjurmët./KohaIslame.com/