Votuesit në BDI më të hershëm se Ermira, për të përjetshmit, dështaket etj.

0
94

Votuesit në BDI më të hershëm se Ermira, për të përjetshmit, dështaket etj.

Pikërisht pse jeni e vonuar e nderuara Ermira me kto vlersime që ,qenkan fshehur pas liderit funksionarët gjat tërëkohës (13) vjet. Ky vlersim ende ma shum i iriton gjithe elektoratin shqiptarë , se kjo rrugë është ma e pa kthimt p sh: një Plakut i kishte ardhun melaqja që tja mer shpirtin . Plaku kishte qen ne dhomen e vet i ulur ne fotelje te bukur dhe me më të afermit e ti, ashtu si ika hije nje Plaku mirpo plaku kishte kerkuar qe melaqja tja shty afatin e vdekjes per nje muaj. Melaqja i kishte dhan verejtjen se nese ske mundur gjat ksaj periudhe ti zgjedhish , tash per nje muaj por, ja edhe nje muaj. Plaku ne fund te muajt nga friga se ku te mçefet hyri ne oxhak, mirpo Melaqja e nxori nga oxhaku ne mes te dhomes. Plaku nga t’zifti ishte n’xy fytira dhe Melaqja i tha: a te mteket kur erdha para nje muaj ishe i veshur i rruajtu i lame ne kulltuqe, a e shef tash si je…….!