Vonesa e Martesës

0
239

Vonesa e Martesës

 

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë islame, pyetja e radhës e cila i parashtrohet hoxhës së nderuar Bekir Halimi ka të bëj rreth Vonesës së Martesës, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: