Vizita e Presidentit martir Yasser Arafat në Shqipëri

0
130

Fotografitë nga arkivi i Ambasadës për vizitën e Presidentit martir Yasser Arafat në Shqipëri.
Yasser arafat është themeluesi i revolucionit palestinez kundër pushtimit izraelit.

Ai është luftëtar i lirisë dhe vdiq ndërsa përpiqej të arrinte ëndërrën palestineze për të pasur shtet të pavarur Palestinez, pas shumë kohë bisedimesh me okupimin izraelit.

Qeveria izraelite vrau ëndrrën e Arafat-it dhe nuk i dha popullit palestinez të drejtat dhe lirinë e tyre.

Burimi: Ambasada palestineze ne Shqiperi