Visar Xhaferi, mjeku tetovar që ligjëroi në Kinë

0
156

Mjeku tetovar Visar Xhaferi ka marrë pjesë në Forumin Ndërkombëtar për Tumore të Kraharorit 2018 i cili është organizuar në Shozhou të Kinës.

Ai atje ka qenë i ftuar për të bërë një retrospektivë rreth ndërhyrjeve kirurgjikale në kraharor në vitet e fundit.

“Eshtë koha që të kalojmë në nëj fazë tjetër të ndërhyrjeve kirurgjikale në vendin tonë dhe këtë duhet ta bëjnë mjekët e rinj”.

Në Kinë do të qëndrojnë 4 kirurgë nga Maqedonia në një periudhë 12 mujore, ku do të marrin përvojat kineze për ndërhyjre në kraharor.