VIDEO – Vlera e mësimit të shkronjave të Kuranit

0
164

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjëve me qëllim mësimin e fesë, pyetja e radhës ka të bëj për mësimin e leximit të Kuranit ku Hoxha Nesim Demiri tregon për vlerën e madhe që ka leximi (dhe mësimi) i Kuranit, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: