VIDEO – Toki Voki

0
99

Hoxhë Bekir Halimi në këtë video sekuencë na tregon rreth komunikimit mes njerëzve, hoxha jep si shembull Toki Vokin se si duhet të jet komunikimi mes njerëzve:

“Kështu neve na ndodhë shpesh fatkeqësisht në mesin tonë (ja këtu në Xhami madje) e mos të flasim për jasht, flasim edhe unë edhe ai por me frekuenca tjera, dhe as ai nuk më mer vesh e as unë nuk e mar vesh atë, dhe pastaj ndodhë keqkuptimi”. thot mes tjerash Hoxha, për ta dëgjuar këshillën e plotë klikoni më poshtë: