VIDEO – Shqiptarët në kohën e Perandorisë Osmane

0
218

Në një hutbe të fuqishme Hoxha nga Shkupi Muharem Ismaili edhe njëher ngreu zërin kundër padrejtësive që ndodhin në popullin shqiptarë nga disa “shqiptarë” që fyejn dhe gënjejnë ndaj Perandorisë Osmane, për më shumë dëgjojeni videon në linkun më poshtë: