Video: Shpiket jeleku i ri antiplumb i cili i reziston çdo lloj arme

0
53

Një kompani italiane ka shpikur një jelek antiplumb i cili është i rezistueshëm ndaj çfarëdo lloj arme konvencionale.

Për të demonstruar dhe vërtetuar një gjë të tillë ata kanë bërë një video, ku testohen llojet e armëve, siç janë revolver, pistoletë, si dhe lloje të tjera të armëve konvencionale. Edhepse pas gjitha provave të cilat bëheshin ndaj një njeriu nga afër, ai prap se prap mbeti i palenduar. Për më shumë shikoni videon./albtime/kohaislame