VIDEO – Provokimet në Facebook

0
131

Vazhdojmë me publikim e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë madhështore ISLAME, pyetja e radhës ka të bëj me rrjetin social FACEBOOK, gjegjësisht pyetësi pyet: Si e komentoni që disa vëllezër provojn me statuse?, pyetjes i përgjigjet hoxhë Ahmed Kalaja dhe Hoxhë bekir Halimi për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: