VIDEO – Protestat e 2 Marsit në Shkup (rasti Monstra)

0
99

Në këtë video të vjetër rikujtojm një fjalim të hoxhës Bekir Halimi i cili ngriti zërin nga të parët për rastin “Monstra” ku u burgosën njerëz të pafajshëm, hoxha në këtë fjalim i qaset punës së protestave dhe organizimit të protestave.

“Parimisht secili mysliman që i bëhet zullum, duhet patjetër që ta ngrisë zërin..” thotë Hoxha, më tej vazhdon e thotë se “protestat duhet të jenë paqësore dhe mirë të organizuara”, për ta dëgjuar videon e plotë të këtij fjalimi dëgjojeni më poshtë videon: