VIDEO – Për Ismail Kadarenë disa fjalë nga Hoxhë Shefqet Krasniqi

0
352

Thirrjet e intelektualëve se Islami na izolon, dhe pastaj qëndrimi i Ismail Kadaresë se populli shqiptarë duhet të kthehen në fenë e të parëve.. kështu ishte pyetja e gazetarit ku Hoxha e ndërpreu dhe vazhdoi të thotë: “Ismail Kadareje threet në identitetin e tij që e ka, por nuk e ngon kurkush shyqyr Zotit…” për ta dëgjuar të plotë fjalët e Hoxhës Shefqet Krasniqi klikoni në videon më poshtë: