VIDEO – Nja dy tri fjalë për Dexhalin

0
255

Vazhdojmë me publikimin e pyetje dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, kësaj radhe pyetja ka të bëj rreth Dexhallit ku pyetsi kërkon nga Hoxhë Enis Rama të jep dy tre fjalë rreh Dexhallit, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: