VIDEO – Nikolla Teslla dhe Steve Jobs nuk kan qenë Musliman por…

0
1299

Shpesh ateistët parashtrojn pyetje që mendojn ata se munden me i zënë në situata të rënda hoxhallarët, një ndër dilemat e tyre është se: Edhe pse nuk kan qenë mysliman shumë shkenctarë kan dhënë shumë njerëzimit, psh Nikolla Teslla apo Steve Jobs, kësaj dileme i përgjigjet Imami Bekir Halimi, duke shpjeguar në videon që edhe ju mund ta dëgjoni më poshtë: