VIDEO – Nëse bën mardhënje në ëndër (a don të thotë se je tu ba me Xhin)

0
4493

Hoxha i nderuar Nesim Demiri vazhdon me shpjegime rreth botës së Xhinve dhe Magjisë, me që shpesh ndodhë që të kemi ëndra të ndryshme, vjen një pyetje se nëse bën mardhënje në ëndër (a don të thotë se je tu ba me Xhin), për ta ndëgjuar përgjigjën kliko më poshtë: