VIDEO – Në Xhenet a do të bëjmë hajgare

0
127

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Jusuf Hajrullahu thotë: Në Xhenet a do të bëjmë hajgare?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: