VIDEO – Mesazh për ata që mundohen me luftu Islamin

0
111

Islamofobia e cila ka mar rritje në vendet tona ka bërë që shum njerëz ta fyejn, shajnë dhe luftojnë këtë fe madhështore, hoxha Muharem Ismaili në këtë video sekuencë shum qartë u tregon atyreve që kan marë këtë guxim, për ta dëgjuar këtë fjalim të fuqishëm klikoni më poshtë: