Video më inspiruese se kjo nuk keni parë: I humbi të gjitha, por fitoi shumë më shumë…

0
550

Sa shumë njerëz në botë e kërkojnë suksesin, por kanë frikë përpara ndryshimit që duhet të bëjnë në jetë. Por dikush edhe kur e arrin suksesin i ndodh diçka e papritur në jetë. Një aksident ia ndryshon të gjithë kahjen e jetës.

Ligjëruesi i kësaj video tregon përvojën e tij se si ai kishte arritur të gjitha çfarë kishte dashur në jetë. Por një ditë kishte pasur një aksident që ia kishte ndryshuar komplet jetën. I humb puna, autoriteti, ambicia, makina dhe gruaja. Ishte në gjendje të rëndë psikologjike.

Ai tregon përvojën e vet se si një i hendikepuar i kishte thënë disa fjalë që ia kishin ndryshuar komplet jetën atij. Ai sot ka arritur në shumë fusha të jetës, ku edhe pse është në karrocë ai mund të drejtojë një aeroplan. Është një officer i lartë ushtarak dhe mban ligjëarata të ndryshme nëpër botë.

Ndiqeni rrëfimin e tij, për tu motivuar dhe për tu inspiruar, e për ti thënë vetes se çfarë do sfide me të cilën do të përballesh, me lejen e Zotit do e mundësh nëse keni vullnet dhe ambicie./KohaIslame.com/