VIDEO – Jepja punëtorit rrogën para se me ju tha djersa

0
301

Hoxha nga Shkupi Bedri Lika në këtë video tregon një Hadith (sahih) madhështorë për të drejtat e punëtorit, dhe se kërcënimi ndaj punëdhënësit i cili nuk e paguan punëtorin është i madh, sa i bukur që është Islami gjegjësisht hadith në fjalë “Jepja punëtorit rrogën para se me ju tha djersa”, ta dëgjojmë videon në linkun më poshtë: