VIDEO – Islami në Shkup (dhunti nga Allahu)

0
127

Hoxha Ali Ibrahimi i cili jeton dhe vepron në Gjermani në këtë video apelon që të kemi kujdes për këto dhunti që na ka dhënë Allahu: Derse, Xhamia, Vllezëri dhe plotë dhunti të mira që ka xhemati i Shkupit, ai thotë ne atje në Gjermani nuk kemi atmosfër siq keni ju andaj keni kujdes për këto nimete thotë hoxha, për ta dëgjuar videon klikoni më poshtë: