VIDEO – Dy vëllezer musliman të cilët nuk flasin qe 4 vite mes veti

0
689

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve e që ne vete ngërthejnë hallet dhe problemet tek njerëzit, pyetja e radhës ka të bëj em raportet ndërvëllazrore, pyetja thotë një shtjellim rreth çështjes kur dy vëllezer musliman të cilët nuk flasin qe 4 vite mes veti, këtë problematikë e shpjegon hoxha Enis Rama, për ta dëgjuar klikoni më poshtë: