VIDEO – Dua ta mësoj leximin e Kuranit, por nuk më hyn në kryje asesi

0
315

Vazhdojmë me pyetjen e radhës në serinë e publikimit të Pyetje dhe Përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë, pyetja e radhës i drejtohet Hoxhës Jusuf Hajrullahu ka të bëj rreth vështirësisë gjat mësimit të leximit të Kuranit, pyetja thotë: Dua ta mësoj leximin e Kuranit, por nuk më hyn në kryje asesi, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: