VIDEO – Djali i një dëshmori të UÇK-së pyet Hoxhë Bekir Halimin

0
1063

Në një ndejë në Deçan të Kosovës ku ishte prezent edhe Hoxha Bekir Halimi, një ndër të pranishmit (i cili ishte djali i një dëshmori të UÇK-së) e shfrytëzoi rastin dhe pyeti Hoxhën në fjalë dy pyetje, për ti dëgjuar pyetjet dhe përgjigjet klikoni më poshtë: