VIDEO – Dëshira për udhëheqje

0
83

Në këtë video ligjeratë të shkurtër Hoxhë Bedri Lika flet për këtë dukuri negative që tregon se imani (besimi) i një personi është i dobët dhe është i ligët, është dëshira për udhëheqje ose me thënë ndryshe dëshira për me qenë i madh, dëshira për me udhëheq një grup njerëzish, dëshira për me udhëheq një popull… për ta dëgjuar videon e plotë klikoni më poshtë: