VIDEO – Dashuria ndaj Shqipëtarit e bëri Muslimane (ngjarje)

0
164

“Dashuria e cila filloi me Haram, përfundoi me Islam” thotë Hoxha mes tjerash në këtë ngjarje,Hoxha Bekir Halimi në këtë video sekuencë tregon një ngjarje që ka ndodhë në Gjermani, gjegjësisht bëhet fjalë për lidhjen e një Shqipëtari me një Gjermane, klikoni më posht dhe dëgjojeni këtë ngjarje përplot mësime në vehte: