VIDEO – A ka sevape nëse hidhet pare në Xhami

0
256

Vazhdojmë me publikimin e videove me pyetje dhe përgjigje ku synojmë nëpërmjet pyetjeve dhe përgjigjeve ta mësojmë këtë fe madhështore, pyetja e radhës e drejtuar Hoxhës Enver Azizi është: A ka sevape nëse hidhet pare në Xhami?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: