VIDEO – A është e lejuar të veshin pantollona gratë

0
409

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës i parashtrohet hoxhës Shefqet Krasniqi, pyetja thotë:A është e lejuar të veshin pantollona gratë, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: