Vend mysliman në Evropë? Kristo: Më shumë punë na prish krimi, se sa myslimanët

0
314

Pedagogu Erion Kristo i ftuar në “Arena” nga Dritan Hila, duke komentuar nëse Evropa e shikon Shqipërinë si një vend mysliman, thotë se problemi kryesor është krimi dhe se myslimanët janë faktor stabiliteti.

“Unë them se më shumë punë na prish krimi se sa myslimanët. Mendoj që myslimanët shqiptarë janë vlerë nuk janë pengesë. Nuk mendoj se kanë krijuar probleme. Myslimanët shqiptarë janë faktor stabiliteti”, deklaroi Kristo.