Vdekja e papritur, rastësishme…

0
637

Prej shenjave të kijametit është edhe vdekja e papritur, rastësishme (موت الفجأة )
Nga Ajshe رضي الله عنها se Muhamedi عليه السلام tha :
” Vdekja e rastësishme është rehati për besimtarin dhe fatkeqësi për jobesimtarin ”

Hoxhë Bedri Lika