Varri në Xhami – Ata që arsyetohen duke thënë: “Edhe Profeti është i varrosur brenda në Xhami”

0
86

Varri në Xhami – Ata që arsyetohen duke thënë: “Edhe Profeti është i varrosur brenda në Xhami”

Hoxha i nderuar Ismail Bardhoshi në videon e më poshtme flet pë ndalesën e varreve në Xhami dhe cek një “arsyetim” që bëjnë shpesh disa duke thënë se “Edhe Profeti është i varrosur brenda në Xhami”, për ta dëgjuar sqarimin klikoni më poshtë: