Valdet Rama iu bënë selam nga Medina

0
103

Së bashku me Mërgim Mavrajn, po qëndron edhe futbollisti tjetër. Ai është Valdet Rama, i cili në disa fotografi të postuara në faqen zyrtare në Facebook, tregon se ai gjendet në Medine, për të kryer ritualen e umres.
Është për tu përshëndetur ky “pushim” i futbollistëve të kombëtares sonë dhe se ata krenohen me besimin e tyre Islam.
Ai në fotografi shihet i shoqëruar me imamin Xhelal Kaloshin, i cili ka një zë të mrekullueshëm./KohaIslame

a c