Ushtria e Lirë Siriane dhe nëna që bënte dua shkatërruan një tank T-72

0
44

Ushtria e Lirë Siriane po përparon dita ditës kundrejt forcave të regjimit të Bashar Asadit, vetëm gjatë ditës së djeshmë në territorin e Sirisë janë shkatërruar tanke të shumta.

Një ndër këto raste të suksesit është e ky rast, ku Ushtria e Lirë Siriane e mbështetur (padyshim nga Allahu) dhe nga një nënë siriane që bënte dua nga zemra e shkatërruan një tank T-72.

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”http://www.youtube.com/embed/QLiXPJC8JA4″ frameborder=”0″ allowfullscreen]