Urimi i Presidentit Pendarovski për Kurban Bajramin

0
36

Presidenti i Maqedonisë së Veriut Stevo Pendarovski dërgoi urim deri te qytetarët e përkatësisë fetare islame në Republikën e Maqedonisë së Veriut me rastin e festës së madhe myslimane të Kurban Bajramit, duke theksuar se festën e cila e potencon dhurimin dhe solidaritetin dëshiron që ta kalojnë në shëndet, mirëqenie dhe harmoni, duke iu ndihmuar të gjithë atyre që iu nevojitet ndihmë, mbështetje dhe dashuri e pakusht.