UNISEKSI POLITIK DHE INFORMATIV!

0
42

Nuk bindem se Jeta Xharra është spiune! Aq më pak që Jeta Xharra është Ali Pashë Tepelena e Kosovës e cila, kokën e paska në Serbi e trupin në Kosovë! Jam kundër asaj që me dhunë të merren kasetat e kamerave.

Jam kundër asaj që ekipi i “ Jetës në Kosovë” të largohet e shoqëruar nga policia sepse ata kanë shkuar në Skënderaj pa polici, ashtu kanë mundur dhe është dashur të kthehen! Pa polici.Keshtu thote Behxhet Shala.kohaislame