Turqit nuk ndërtojnë vetëm Xhamia por edhe AIR ALBANIA

0
934

Të çuditshëm këta turqit, përveç xhamive që ndërtuan në trojet shqiptare këto vite (që shqiptarët ti luten Allahut që është mbi qiell) tani po na ndërtojnë edhe kompani ajrore me avionë që fluturojnë lart në qiell. Po çi duam ne shqiptarët avionët e turkut, që të udhëtojmë më lirë? Jo nuk i duam, pranojmë vetëm avionët amerikan, gjerman, italian, grekë dhe serbë se me ata kishim një fe para 600 vitesh. 
Uupss, harrova unë. Po ata nuk na kanë ndihmuar akoma që të kemi një kompani airore tonën. U pa puna, prapë do na sundojnë turqit.

Armand Ali