TURQI – ASGJËSOHEN RRETH 50 REBEL KURDË

0
32

 

Organizata terroriste ka marrë një goditje të madhe.

Mësohet se në operacionet që kanë filluar në datën 22 korrik 2012 në nënprefekturën Shemdinli të Hakarit deri më sot janë asgjësuar rreth 50 terroristë.

Rebelet kurd kanë nisur të arratisen drejt kampeve në veri të Irakut.

Forcat e sigurisë bombardojnë vazhdimisht malet Goman dhe patikat që mund të përdorin terroristët (rebelet kurd) për t’u arratisur.

Operacionet e filluara 9 ditë më parë mbështeten edhe me helikopterë./trt