Turkia i thotë Bangladeshit: Hapi kufijtë për Muslimanët e Rohingya, ne ua heqim shpenzimet

0
383

Ministri i Jashtëm i Turqisë i ka thirrur zyrtarët e Bangladeshit që janë në afërsi të Rohingya që të hapin kufinjtë për muslimanët që vriten e malltretohen nga ushtria e Rohingya dhe për këtë shteti i Turqisë i paguan të gjitha shpenzimet.

Mevlut Çavuslogu tha se janë të interesuar ta mbyllin këtë problem njëherë e mirë.

Muslimanët e Burmas janë duke u përballur me një terror të madh këto ditë.