Tragjedi në Berat, 3 anëtarë të një familje vdesin brenda pusit

0
182

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në fshatin Dushnik në Berat, ku 3 persona kanë humbur jetën brenda një pusi. Kamber Hoxha, 77 vjeç, ishte futur për të pastruar pusin e vjetër, por i kanë rënë të fikët.

Dy nipat Gentian dhe Neim hoxha, janë futur menjehere, për të nxjerrë xhaxhain, por edhe ata nuk janë ndjerë mirë.

Gentian dhe Kamber Hoxha janë gjetur pa shenja jete në fund të pusit. Neim Hoxha është nxjerrë me shenja jete, por i ka humbur ato rrugës për në spital.

Pusi ndodhej pranë banesave të familjes Hoxha dhe Kamberi ishte futur për ta pastruar herët sot në mëngjes.