Tmerr – Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj, përsëri ofendon shqiptarët- musliman.

0
922

Kjo është tmerr!

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj, përsëri ofendon shqiptarët.
Thotë shqiptarët nuk janë musliman.
Thotë familja ime ka qenë katolike me mbiemrin Gjoka sikur Gjokoviq.
Thotë ne shqiptarët me serbët kemi qenë në aleancë në betejën e Kosovës ( beteja e Kosovës 1389 ku Car Lazari është ndeshur me P.Osmane).
Bisedon në gjuhen serbe.
Për më tepër shikoni nga minuta e 49:00.

Kjo është tmerr për një Kryeministër te Kosovës.
O Ramush Haradinaj, shqiptarët në regjistrimin e fundit të popullsisë, 97% janë deklaruar vullnetarisht Musliman.
Ne jemi me shumicë popull Musliman.
Ne shqiptarët kurrë nuk kemi qenë në aleancë me serbët kundër Perandorisë Osmane.
Ne kurrë nuk kemi qenë ushtarë të Car Lazarit.
Por me shumicë apsolute kemi qenë kryeministra, gjenerala dhe ushtarë të Perandorisë Osmane.
Ne jemi pasardhës të Isë Boletinit i cili ka qenë gjenerali kryesor i Sulltan Abdylhamidit II.

Dr. Gëzim Kelmendi