Thjesht injoroje le të han MUT non stop

0
647
Ish gazetarja tash më qeveritarja Arbana Xhara për çdo ditë e për çdo javë provokon besimin e shumicës tek populli Shqiptarë asaj myslimane, në një kohë kur kërcënimet Serbe për çdo ditë shtohen e më shumë, kjo Islamofobe vazhdon ti fyen ndjenjat e popullit të vet duke ua sha më të shenjtën besimin fetarë.
Arbana Xharra, Berat Buzhala, Baton Haxhiu dhe plot Islamofobë tjerë kurrë nuk i kemi pa duke fol për PROBLEMIN REAL e ajo është KISHA ORTODOXE SERBE e cila kurrë nuk ka kërkuar falje për krimet makabre ndaj civilëve (gra e fëmijë Kosovarë madje ka arsyetuar dhe motivuar këto vrasje).
Islamofobët më lartë kurrë nuk flasin për Popin kryesorë Serb ARTEMIJE i cili midis Kosovës thotë Kosova është Jeruzalemi i Serbisë, madje jep deklarata kërcënuese të llojit Kosovën do ta rikthejmë me dhunë. Ekstremistët Serb me Kryqe kërcënues i shohim në Veri të Kosovës se si madje dhe me armë shëtisin dhe provokojnë Shqiptarët por këta uzurpues të mediave në Kosovë nuk flasin kundër tyre, këta flasin vetëm kundër Myslimanëve, Hoxhallarëve, Islamit duke u fsheh gjoja se po e luftojnë radikalizmin apo terrorizmin. Islamofobët nuk flasin për katandisJen e popullit Shqiptarë në planin Ekonomik, Shëndetësor etj.
Deklaratat e tyre shpesh sjellin bujë në rrjetet sociale ku shohim mysliman praktikues dhe jo praktikues se si komentojnë me nervozizëm… ku shohim në një link mbi 300, 400 apo 500 komente kundër këtyre maskarenjve…
Këshilla jonë xhemat i nderuar është të injorojmë këta kriminel dhe më poshtë do ti sjellim disa arsye:
INJOROI le të PLASIN
Kur i injorojmë ata nervozohen sepse ata ushqehen me reagimet tona, por kur e shohin se askush nuk po mirret me ta dhe fjalët e tyre po bien në ujë, beso vëlla dhe motër kjo ua hyp Trigicelidet apo Kolesterolin dhe kështu ndodhë që edhe të PLASIN nga nervoza.
INJORI mos i PROMOVO
Shumica prej tyre ishin anonimusa por fatkeqësisht ne myslimanët i bëmë të njohur duke i fyer e sha andaj në ardhmëri është mirë mos tua cekim emrin me statuse, shkrime etj…
Tash më që janë bërë emra mos ti gëzon ata.. sepse ne i promovuam ata por edhe ata e promovuan ISLAMIN duke e sha, plus le të frikësohen ngase jeta është e shkurt e ata janë bë EMRA duke e fy fejën e vërtetë e Natën e Varrit mos kofshim në lëkurat e tyre, ajo natë do të vjen për të gjithë edhe për ta padyshim!
INJOROI mos i mbush me PARE me klikime, like, dhe komente
Dije se jetojmë në kohën kur klikimet sjellin PARA nëpërmjet reklamave, ndoshta ti vëlla dhe motër nuk e din por dije se çdo koment që bëhet kundër tyre ata përfitojnë në mënyra të ndryshme, ti kur komenton ARTIKULLI ju del të gjithë miqve tu në rrjete sociale, kur ti komenton ata përfitojnë!
Kënaqu me portalet Islame dhe shpërndaji ato
Koha Islame dhe portalet tjera Islame janë alternativë ju ndihmoni duke i shpërndarë, pëlqyer, komentuar e asesi portalet Islamofobe.
E ata le të hanë MUT non stop neve nuk munden me na ndalë!
Një besimtarë i frustruar nga standardet e dyfishta.