Terrorizmi i vertet, sfida dhe problemet e ardhshme..

0
160

Disa fakte Interesante:
Gjate vitit 1912-1935, pas Shpalljes se Pavaresise se Shqiperise, u vrane figurat kryesore si: Ismal Qemali, Isa Boletini, Hasan Prishtina, etj.
I njejti skenar i vrasjeve ishte planifikuar nga Sadri Ramabaja me disa bashkpartiakt e tije (Sipas prokurorise speciale te Kosoves) per figurat qe Shpallen Pavaresin e Kosoves dhe vazhduan aktivitetin politik 2007-2017 si: Presidentin e vendit, Kryeministrin, Krye-parlamentarin dhe disa figura qe sponsorizuan ekonomikisht dhe intelekutalishte shpalljen e Pavaresise se Kosoves.
Me poshte po sjellim disa nga sulmet e bashkemendimtareve te Sadri Ramabajes:
1. Ne mars te vitit 2016, u sulmua zyreja e Presidentes se Republikes se Kosoves me Molotov;

2. Ne mars te vitit 2016, u sulmua Gjykata themelore ne Lipjan me Molotov;

3. Ne mars te vitit 2016, u sulmua Objekti i Qeverise se Republikes se Kosoves me Molotov;

4. Ne mars te vitit 2016, u sulmua Policia e Kosoves me Molotov;

5. Ne gusht te vitit 2016, u sulmua me Zoll Kuvendin e Republikes se Kosoves;

6. Ne mars te vitit 2017, Plagoset Azem Vllasi, sulme ne tentative per vrasje;
Skenaret ne emer te popullit dhe shtetit te Kosoves vazhdojne, idete se Kosoven e duan vetem ata qe kane bindje marksiste-leliniste, qojne ne pasim te verbert dhe shkaterrim te prones dhe popullit tuaj, e gjithe kjo po ndodhe ne emer te rregullimit dhe drejtesise.
E drejta perfundon aty ku cenohet e tjetrit!
Miqesishte,

Fidan Mustafa