Terrorizmi i komunizmit dhe burrëria e një myslimani në Shqipëri

0
141

Kemi dëgjuar mbi krimet më makabre që ka mundur të bëjë qenia njerëzore. Edhe Shqipëria me regjimin e saj komunist nuk mbetet mbrapa me rrëfimet më të tmerrshme të saj.

Kësaj radhe është heroizimi i Allaman Hysës, babi i redaktorit të njohur Roald Hysa, i cili këtë ngjarje e përcjell përmes rrëfimeve të Reshat Kripës.

Më poshtë keni rrëfimin e shkëputur nga libri “Rini e copëtuar”: